İMMÜNO-ONKOLOJİ’YE AKILCI YAKLAŞIM ÇALIŞTAYI 26 Mayıs 2017

İNTERAKTİF EĞİTİM VE PSİKİYATRİDE AKILCI İLAÇ KULLANIM KONGRESİ 6-9 Nisan 2017

6-9 Nisan 2017 tarihleri arasında KIBRIS Cratos Hotel’de gerçekleştirilecek olan PSİKİYATRİ AKADEMİSİ 2017 ‘İNTERAKTİF EĞİTİM VE PSİKİYATRİDE AKILCI İLAÇ KULLANIM KONGRE’mize,değerli katılımlarınızı bekliyoruz.

Derneğimizin işlerinin yürütülmesi için destek, danışmanlık hizmet işi ihalesi yapılacaktır.

Tekliflerin kapalı zarf usulü ile 01.07.2016 Cuma günü saat 17:00 ‘ye kadar derneğimizin adresine gönderilmesini rica ederiz.

Nadir Hastalıklar ve Yetim İlaç Sempozyumu ve Yetim İlaç Yönetmelik Çalıştayı

Nadir Hastalıklar ve Yetim İlaç Sempozyumu ve Yetim İlaç Yönetmelik Çalıştayı 13-14 Eylül - Antalya

Ülkemizde yürütülen kapsamlı bir “Akılcı İlaç Kullanımı Projesi” ürünlerini muhataplarıyla paylaşmaya başladı.

Akılcı İlaç Kullanımı ve İlaçta Güncel Sorunlar Sempozyumu ve SUT Çalıştayı